Het grote insectenzoekboek

Auteur: Erik van Bemmel
Uitgeverij: Clavis Uitgeverij

De natuur wordt nog leuker als je er meer van weet. In dit boek ontdek je meer dan honderd Nederlandse insecten die je in jouw omgeving écht kunt tegenkomen. Ben jij een goede speurneus? Dan beleef je zeker veel plezier met dit boek! Geschikt voor dierenvrienden van alle leeftijden.

Meteen bestellen
het grote insectenzoekboek

Het grote insecten zoekboek

Titel: Het grote insectenzoekboek
Auteur en illustrator: Erik van Bemmel
Uitgeverij: Clavis Uitgeverij
ISBN: 978 90 448 4662 1
Prijs: 19,95
Soort boek: Kartonboek 16 pagina’s
Afmetingen:
260 x 260 mm

Inkijkexemplaar

Lesmateriaal

Een speciaal lesprogramma! Want insecten kijken is leuk en leerzaam. Dit programma is speciaal door de auteur ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het bestaat uit verschillende opdrachten, spelletjes en activiteiten en zorgt ervoor dat kinderen de insecten nog beter onthouden.

Het Grote Insectenzoekboek krijgt ★ ★ ★ ★ ★ op BOL.COM

Kleurplaten

Dit zeggen anderen over de boeken van Erik

Absolute aanrader als kado voor kinderverjaardagen.

Een prachtig gemaakt zoekboek, waarbij de jonge kinderen in een waanzinnig tempo ruim 100 Nederlandse vogels leren kennen. Knap gedaan en deze ga ik nog veel vaker geven als kado!

Een uniek pareltje.

Echt een prachtig boek om je kind met veel plezier meer te leren over vogels. Ook heel leuk voor volwassenen trouwens. Of je nu veel of weinig van vogels weet.

Super mooi en leerzaam vogelzoekboek voor kinderen EN volwassenen!

Leer op een speelse manier vogels spotten in verschillende leefgebieden van vogels op de zoekplaten. Prachtige illustraties van de vogels, heel erg leuk voor kids maar ook voor volwassenen. We gaan ze ook zeker proberen te vinden in het echt:) heel leuk!

Super leuk boek voor kinderen (en ouders)

Prachtig kijk- en zoekboek dat ook nog erg informatief is. Heel leuk om samen met de kinderen te leren over vogels die in Nederland voorkomen en te kijken naar de kleurrijke plaatjes. Leuk om op elke bladzijde op zoek te gaan naar de vogels (en het jongetje met de verrekijker). Mijn kinderen zijn er erg blij mee, ik ga het ook als kraamkado bestellen.

Prachtig boek voor kind en kleinkind.

Zo leer je spelenderwijs (klein) kinderen oog te hebben voor de natuur. Veel leuke weetjes en zoekplaatjes. Al voorlezend word je als (groot) ouder ook een heel stuk wijzer en leer je de meeste Nederlandse vogels herkennen. Aanrader!

Prachtig vrolijk boek voor jong en oud

Wat een ontzettend leuk, vrolijk, kleurrijk boek waar onze kleine enorm veel plezier van heeft. Geschikt voor de allerjongste, maar ook voor al iets oudere kinderen is het erg leuk. Ze leren de namen van de vogels kennen en kunnen zich heel lang vermaken met de mooie plaatjes. En ook voor mij als moeder is het leuk!

Insecten posters

Gespot

Over de auteur

Auteur Erik van Bemmel (1985) werd in Kenia geboren op steenworp afstand van het vogelrijke Kakamega Forest. Al snel vertrok hij naar Nederland, maar de liefde voor de natuur werd hem met de paplepel ingegoten. “We gingen op vogelkamp naar de Waddeneilanden, brachten zomerse vakanties door in ruige berglandschappen en wandelden lange tochten dwars door Nederland”, zegt hij enthousiast. Steeds vaker stond de natuur centraal. Twee jaar geleden reisde hij in een oude jeep de wereld rond. Beklom bergen van 5000 meter, snorkelde met reuzenroggen en zag op enkele meters een tijger voorbij lopen. “Tijdens deze reis heb ik gezien hoe mooi de wereld is, maar ook dat de mensheid er soms een zooitje van maakt. Met mijn tekeningen wil ik laten zien hoe mooi en belangrijk de natuur is en dat er ongelofelijk veel te ontdekken valt. Want wie echt leert kijken, ziet dat de natuur overal is”, vertelt Erik passievol.

Verkopen in jouw shop?

Inkopen via Centraal Boekhuis
Wil je Het Grote vogelzoekboek in jouw (online) winkel verkopen? Het boek is verkrijgbaar via het Centraal Boekhuis onder ISBN 9789044841633.

Via een andere manier?
Heb je geen aansluiting bij het CB of heb je andere vragen? Neem dan contact op via erikvanbemmel@gmail.com of bel 0681160321.

Enkele verkooppunten

 
Geverifieerd door MonsterInsights